fredag 27. desember 2013

Båndpasta med sopp og trøfler


Julemat er så godt! Men etter å ha spist det i mange dager i strekk så får man ofte lyst på noe litt annet. Da er pasta et godt avbrekk. Hva med å prøve denne oppskriften fra Nicolas Vahé?

Båndpasta med sopp og trøfler
250 gram sopp
120 gram bacon
Nicolas Vahé Salt og Pepper
100 gram revet parmesan
3 dl fløte
Persille 4 spisesskjeer Nicolas Vahé Trøffelolje

Bacon og sopp skjæres i tynne strimles og stekes. Tilsett fløte og løkpesto og la det koke til sausen begynner å tykne. Smak til med salt. 
Kok pastaen i fosskokende saltet vann til den er "al dente". La pastaen renne av seg i et dørslag og hell den over sausen, bland godt. Dryss over revet parmesan. 
Krydre med pepper og trøffelolje, pynt med persille. Voilá - en enkel og smakfull rett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar